Vysněná motorka

Vždycky jsem toužila mít nějakou motorku. A bylo mi jedno jakou. Toužila jsem mít motorku, abych mohla jezdit divoké cesty. Takto podobně to měla moje kamarádka. A abych se kamarádce nějak vyrovnala, tak jsem si řekla, že budu mít taky nějakou motorku. Moc mně se to líbilo. Taky vždycky jsem toužila mít vítr ve vlasech. Vždyť se přece říká, mít vítr ve vlasech. A protože jsem byla taková, že to chci mít, tak jsem si řekla, že to jednoho dne prostě budu mít. A jakmile jsem nastoupila do práce, tak jsem si řekla, že budu opravdu hodně moc pracovat. Chtěla jsem, abych měla na motorku hodně peněz. A chtěla jsem ty peníze mít co nejdřív.

Auta miluji hodně.

A aby toho nebylo málo, tak jsem si taky chtěla koupit nějaké kožené oblečení. Motorkářské oblečení. Vždycky jsem chtěla mít nějaké krásné kvalitní kožené motorkářské oblečení. No, jen si to představte. Taková krásná kožená těžká motorkářská bunda. A do toho červené detaily. Úplně auto-moto. A taky se mi líbí, když má třeba auto anebo motorka velký zvuk. Líbí se mi výrazný zvuk auta motoru. A proto není divu, že jakmile jsem měla svou motorku, tak jsem navštívila nějaký autoservis. V autoservisu naštěstí kontrolují i motorky, tak jsem měla velké štěstí.

V servisu se nevyznám.

A taky bylo super, že autoservis měl můj kamarád. Takže jsem taky ušetřila spoustu peněz. Za opravu mi dal kamarád slevu třicet procent dolů. A byla jsem opravdu za to ráda. Nyní si jezdím s kamarádkou krásně po poli a po silnici pěkně na motorce. A moc nás to baví. A v létě máme v plánu, že pojedeme na motorkách do Itálie a teď už jsem o tobě těšíme. Navíc je prima, že se k nám možná na motorky přidá i kamarádčin přítel. On má motorku už hodně dlouho a on prý zná ty nejlepší cesty, kde se dá jezdit motorkou. A já si myslím, že je to vážně prima nápad. Protože chci objevovat nádherná místa, kde se dá brázdit na motorce, aniž bych ohrožovala okolí. 

Doporučené články